OKULUMUZDA   DOĞA DOSTU ÇOCUKLAR GÜLÜMSESİN AĞAÇLAR  PROJESİ UYGULANIYOR

OKULUMUZDA DOĞA DOSTU ÇOCUKLAR GÜLÜMSESİN AĞAÇLAR PROJESİ UYGULANIYOR

Doğayı sevmeyen birinin yüreği yeterince sevgi dolu olabilir mi? Doğaya duyarlı olmayan biri, hukuka, insan haklarına gerekli hassasiyeti gösterebilir mi? Doğa dostu çocuklar yetiştirmek için Türkiye'nin ve Avrupa'nın birçok şehrinden öğrencilerle birlikte  el ele gönül gönüle verip çalışacağız. Okulumuz Müdür Yardımcısı Leyla KÜLCÜ  ve öğretmenimiz Gülden BÜKE öncülüğünde yürütülen projede TEMA vakfı ile birlikte çalışmalar da planlanacaktır.

23.09.2019 1241

Doğaya yakın olan çocuk kendine yakın olur, diğer canlıların yaşam hakkına saygılı olur kısacası var olmanın anlamını bulur. Çiçekler ve çocuklar yeryüzünün olmazsa olmaz GÜZELLİKLERİDİR...İkbalevler Anaokulu olarak yürüteceğimiz bu projede çevresine ve doğaya karşı sorumlu, hayvanları seven ve düşünen, geri dönüşümün önemini kavramış çocuklar yetiştirmek istiyoruz.

23-09-201923-09-201923-09-2019