OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "MİNİK DAHİLERİN SİHİRLİ ATÖLYELERİ" eTWİNNİNG PROJESİ UYGULANIYOR

OKULUMUZDA UYGULANACAK OLAN "MİNİK DAHİLERİN SİHİRLİ ATÖLYELERİ" eTWINNING PROJESİ İLE BİR ÇOK ATÖLYE ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ.

06.11.2019 625

Projemiz ile 2023 Eğitim vizyonu ve okul öncesi hedefleri doğrultusunda okullarımızda farklı atölye çalışmaları yapılarak öğrencilerin kendi ilgi ve yeteneklerinin farkına varmalarını sağlayarak, kendilerini yaratıcı yollarla ifade edebilecekleri öğrenme ortamları oluşturulacaktır. İlgileri benzer olan akranları ile eğlenerek öğrenmeleri desteklenecektir.Ayrıca öğrencilerin bir çok atölye konusunda bilgilenmesi için rehberlik edilecektir.

Uygulanacak olan atölye çalışmaları ise şöyledir:

Ekim: Boncuk ve Seramik Atölyesi (Bileklik –seramik hamurundan yapılan şekillerin boyanması)
Kasım: Atölye 2-Yaşam Becerileri Atölyesi (Aile katılım çalışması ile yoğurt, turşu, portakal suyu, kek... vb yapımı)
ması.
Atölye 3-Hayal Tasarım Atölyesi: Origami ile çiçek yapımı
Aralık: Atölye 4- Kukla ve Gölge oyunu Atölyesi
Ocak: Atölye 5-Orff, ritim ve Müzik Atölyesi(aile katılımı ile müzik aleti tasarlama)
Şubat: Atölye 6-Matematik ve zekâ oyunları atölyesi
Mart: Atölye 7-Fen ve doğa Atölyesi(TEMA işbirliği ile inceleme gezisi, çiçek ekimi vb)
Atölye 8-Bilim Atölyesi(deney)
Nisan: Atölye 9-Kodlama ve halı dokuma atölyesi