OKULUMUZDA   STEM KULÜBÜNDEN STEM OKULUNA eTWINNING PROJESİ UYGULANIYOR

OKULUMUZDA STEM KULÜBÜNDEN STEM OKULUNA eTWINNING PROJESİ UYGULANIYOR

Okul Müdür Yardımcımız Leyla KÜLCÜ tarafından yürütülecek olan  Projemiz 3-6 yaş okul öncesi öğrencilerine yöneliktir. Türkiye ve Avrupadan çeşitli okulların yer aldığı proje 2019-2020 Eğitim yılı Eylül ayında başlayacak mayıs ayında bitecektir.

Bu proje ile 21.Yüzyıl yetkinliklerini desteklemek, öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerisini geliştirmek, yenilikçi ve girişimci bireyler olarak STEM disiplinlerini benimsemeleri amaçlanmıştır

23.09.2019 669

Projede STEM(Bilim,Teknoloji,Mühendislik,Matematik) ile ilgili faaliyetler üzerinde çalışılacak olup,  proje ortağı öğretmenler müfredat entegreli (kazanım odaklı ) 5E modeline uygun disiplinler arası stem planı yapmayı öğrenecektir.Plan yapmayı öğrenen proje öğretmenleri derslerinde stem planlarını uygulayacak planlara uygun tasarım ürünleri ortaya çıkacaktır.Öğrenciler STEM çalışmaları ile 21. yy becerileri dediğimiz işbirliği,takım çalışması,sorgulama,araştırma,eleştirel düşünme, günlük hayat problemlerini  çözebilme analiz edebilme becerilerine sahip olacaklardır.


23-09-201923-09-2019