ÖZGÜL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ EĞİTİMİ VERİLDİ

Mimar Sinan Anaokulu tarafından; Teknik Destek Kapsamından hazırlanan "Okul Öncesinde Öğrenme Güçlüğü Eğitimi Projesi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulunmuş olup, Proje Kapsamında; 28-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında, ilimizde görev yapan 30 okul öncesi öğretmenimize ve idarecilerimize Uzman Psikolog Pınar GÜMÜŞSARI tarafından Öğretmenevinde eğitim verildi, verilen eğitime okulumuzdan Müdür Yardımcımız Leyla KÜLCÜ , öğretmenlerimizden Aysel ÖZÜTÜRKER ve Leyla KABASAKAL katıldı.Projenin açılışı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yahya ÇOBAN'ın katılımı ile gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Eğitim alan öğretmenlerimize eğitim süresi boyunca başarılar dileklerinde bulundu.

20.06.2019 315

20-06-201920-06-2019